Nieuws

'Benfica maakt haast voor Kökçü: Feyenoorder ziet stap naar Portugal wel zitten'

'Benfica maakt haast voor Kökçü: Feyenoorder ziet stap naar Portugal wel zitten'

02-06-2023 20:41
2

Benfica wil snel doorpakken voor Orkun Kökçü. De kersverse landskampioen van Portugal hoopt de concurrentie af te troeven en aan de haal te gaan met de Feyenoord-captain. 

Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Benfica is zich ervan bewust dat het financieel gezien minder te bieden heeft dan de clubs uit de Premier League en daarom maken de Portugezen haast met Kökçü. De club waar Roger Schmidt hoofdtrainer is, hoopt de Turkse international al in het begin van de zomer vast te leggen, om zo concurrentie voor te zijn.

Volgens het AD is het management van Kökçü al langere tijd in gesprek met Benfica en heeft de Feyenoorder zelf ook wel oren naar een overstap. Kökçü heeft al meerdere malen aangegeven deze zomer graag een stap te willen maken en daarin kan de aanvoerder voor het juiste bedrag medewerking van Feyenoord verwachten.



Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!