Transfernieuws

Feyenoord gaat door met stand-in van Bijlow en onthult contract tot 2025

Feyenoord gaat door met stand-in van Bijlow en onthult contract tot 2025

02-06-2023 17:42 Laatste update: 17:52

Feyenoord heeft de koopoptie in het contract van Timon Wellenreuther gelicht en de doelman tot 2025 vastgelegd. De Rotterdamse club kon het afgelopen seizoen op de doelman bouwen in de afwezigheid van Justin Bijlow. 

Feyenoord laat dat via de officiële kanalen weten. De Rotterdammers besluiten na het successeizoen 2022-2023 langer door te gaan met de doelman, die onder meer een sterke wedstrijd keepte tegen Ajax. "Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest", laat Wellenreuther op de clubsite weten. "Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken."

Wellenreuther was tussen 2017 en 2022 al twee periodes actief voor de landskampioen en keerde in augustus van 2022 terug om als stand-in te dienen van Bijlow. De doelman brak onder meer zijn pols en lag lange tijd uit de roulatie, maar Wellenreuther wist dat gemis goed op te vangen. Helemaal honderd procent klaar is de deal nog niet, stelt Feyenoord. 'Wellenreuther zal binnenkort zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract.' 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!