Transfernieuws

Jahanbakhsh duidelijk over transferzomer: 'Wilde iets winnen met deze club'

Jahanbakhsh duidelijk over transferzomer: 'Wilde iets winnen met deze club'

02-06-2023 16:11

Alireza Jahanbakhsh lijkt niet van plan Feyenoord in te ruilen voor een andere club. De aanvaller van de Rotterdammers speelde een sterke tweede seizoenshelft en had een riante bijdrage in de landstitel van de club. 

Jahanbakhsh spreekt met De Telegraaf over zijn plannen voor de komende transferwindow en erkent dat er niet veel zal gebeuren. "Aan het begin van dit seizoen en in de winterstop had ik wel andere opties. Maar ik wilde echt iets winnen met deze club. Aan een vertrek heb ik nooit gedacht. Ik wist wat het voor de mensen in deze stad betekende om iets te winnen. Bovendien had ons team echt een bijzondere mentaliteit en heel veel kwaliteit. Dit is een van de bijzonderste groepen waar ik ooit mee heb samengewerkt."

De Iraniër is momenteel niet bezig met een vertrek. "Ik heb nog een contract bij Feyenoord voor een jaar. Ik voel mij hier goed binnen de club. Ik heb nog met niemand gesproken, maar focus me nu eerst op mijn vakantie in Iran en op de oefenduels die ik nog met de nationale ploeg speel. Ik voel mij heel erg thuis in Rotterdam en geliefd bij de supporters", meent de aanvaller. "Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven. Alles voelt goed, maar je weet het nooit in het voetbal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!