Ajax nog ver weg van akkoord met Bergwijn: 'Zijn salaris is een struikelblok'

Ajax nog ver weg van akkoord met Bergwijn: 'Zijn salaris is een struikelblok'

18 januari - 17:56 Laatste update: 18:02
Eredivisie 0 Reacties

Een akkoord tussen Tottenham Hotspur en Ajax over een eventuele transfer van Steven Bergwijn lijkt nog ver weg. Het eerste bod van Ajax, van naar verluidt achttien miljoen euro, is van tafel geveegd. Daarnaast zorgen de salariseisen van de aanvaller voor problemen. 

Marc Overmars wil deze winter een vervanger halen voor de naar Shakthar Donetsk vertrokken David Neres. Bergwijn geldt voor de directeur voetbalzaken als ideale kandidaat. In de Here We Go-podcast van transferspecialist Fabrizio Romano stelt de Italiaan dat The Spurs maar liefst 25 miljoen euro willen ontvangen voor de dribbelaar.

De doorgaans goed geïnformeerde Italiaan weet dat er een andere factor een mogelijk struikelblok is. "De gesprekken tussen Ajax en Tottenham over Steven Bergwijn zijn nog niet afgerond. Maar het is ingewikkeld, ik heb me laten vertellen dat het salaris een issue is."

In januari 2020 verhuisde de international van Oranje nog voor dertig miljoen euro van PSV naar de subtopper in Engeland. Onder manager Antonio Conte schommelt Bergwijn tussen bank en basis. Naast de interesse van de hoofdstedelingen volgen diverse Spaanse clubs de ontwikkelingen nauwlettend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie