Nieuws

'Nieuwe transferklapper op komst in Enschede: Wolfsburg aast op Cerny'

'Nieuwe transferklapper op komst in Enschede: Wolfsburg aast op Cerny'

02-06-2023 13:42 Laatste update: 13:54
5

Vaclav Cerny heeft zich in de kijker gespeeld bij VfL Wolfsburg, meldt De Telegraaf. De Duitsers zijn naar verluidt erg concreet en bereid een groot geldbedrag neer te tellen voor de aanvaller van FC Twente.

Cerny is bezig aan een uitstekend seizoen in Enschede, waarin hij tot dusver goed is voor vijftien goals en elf assists. De international van Tsjechië was donderdagavond nog trefzeker voor de Tukkers tegen sc Heerenveen in de play-offs om Europees voetbal. 'Bronnen rond de speler houden er rekening mee, dat VfL Wolfsburg op korte termijn zal doorpakken voor de aanvaller', schrijft De Telegraaf.

FC Twente kan dus opnieuw gaan cashen. Eerder dit seizoen verkochten de Tukkers Ramiz Zerrouki al aan Feyenoord voor een bedrag van ruim zeven miljoen euro plus bonussen. De marktwaarde van Cerny wordt op dit moment geschat op zo'n vier miljoen euro. FC Twente zal echter een zo hoog mogelijke transfersom uit de onderhandelingen willen slepen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!