Nieuws

'Madueke hangt straf boven het hoofd na tonen vals rijbewijs'

'Madueke hangt straf boven het hoofd na tonen vals rijbewijs'

18-01-2022 17:41 Laatste update: 17:45

Het Eindhovens Dagblad weet dat Noni Madueke eind december is aangehouden met een vals rijbewijs. De zaak komt voor de rechter. De Engelsman lijkt een boete of een werkstraf tegemoet te zien.

Het Open Ministerie bevestigt tegenover het dagblad dat op 29 december een 19-jarige man is aangehouden in Eindhoven. De naam van de betreffende automobilist wordt niet genoemd door de onderzoeker. PSV weigert inhoudelijk te reageren, aangezien het een privékwestie betreft.

De berichtgeving over een mogelijke gevangenisstraf worden afgedaan als onzin door de regionale krant. Het ED heeft experts gesproken die bevestigen dat er meestal een boete of werkstraf wordt opgelegd na een dergelijk overtreding.

Afgelopen weekend ontbrak Madueke nog bij de wedstrijd van PSV tegen FC Groningen. De situatie waarin de buitenspeler verzeild is geraakt heeft niets te maken met zijn afwezigheid, bevestigt de club desgevraagd aan het medium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!