Nieuws

Ronaldo geeft uitsluitsel over toekomst: 'Ik zal hier dan ook blijven'

Ronaldo geeft uitsluitsel over toekomst: 'Ik zal hier dan ook blijven'

2 juni - 06:54

Cristiano Ronaldo heeft donderdagavond duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. De Portugese vedette heeft het naar zijn zin in Saoedi-Arabië en wil dolgraag blijven bij Al-Nassr.

Er gaan in de media geruchten rond dat Ronaldo graag terug zou willen keren naar Europa, maar daar is volgend de routinier niks van waar. "Ik wil hier ook blijven", vertelt Ronaldo op de officiële kanalen van de Saoedische voetbalbond. "Ik zal hier dan ook blijven. Ik denk dat deze competitie de komende vijf seizoenen zo door moet blijven groeien. Dan denk ik dat de Saoedische competitie zich bij de beste vijf competities van de wereld kan voegen."

"Er liggen nog veel kansen om te groeien", geeft Ronaldo wel eerlijk toe. "Ik denk dat de competitie competitief is, met veel sterke teams en goede spelers. Ook Arabische spelers halen een hoog niveau. Maar er moet genoeg verbeteren."

De Portugese vedette heeft ook nog wat aanmerkingen op de arbiters in Saoedi-Arabië. "De scheidsrechters, het VAR-systeem. Het mag allemaal wel eens wat sneller. Dat zijn twee dingen die verbeterd moeten worden. Maar ik ben hier gelukkig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s