Transfernieuws

'Heerenveen voert gesprekken met Chelsea om talent (19) naar Friesland te halen'

'Heerenveen voert gesprekken met Chelsea om talent (19) naar Friesland te halen'

01-06-2023 23:31

SC Heerenveen gaat pogen om Charlie Webster komend seizoen te huren. De negentienjarige middenvelder moet op tijdelijke basis overkomen van Chelsea, meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad is Heerenveen in gesprek met Chelsea over het huren van Webster. De middenvelder verlengde zijn contract onlangs met één jaar op Stamford Brigde en mag nu elders vlieguren gaan maken. Webster kwam uit in de O23 van The Blues en is ook nog eens Engels jeugd-international.

Heerenveen is niet de enige Nederlandse clubs die in één zin met Webster is genoemd. Afgelopen winter koppelde het Eindhovens Dagblad hem al aan PSV. De Eindhovenaren hielden de situatie van de middenvelder in de gaten omdat hij over een aflopend contract beschikte in 2023, maar die vlieger gaat nu niet meer op. Of PSV nog steeds geïnteresseerd is in Webster, is niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!