Nieuws

Slot sprak naast Spurs ook met Chelsea: 'Er waren nog meer clubs geïnteresseerd'

Slot sprak naast Spurs ook met Chelsea: 'Er waren nog meer clubs geïnteresseerd'

01-06-2023 21:11 Laatste update: 21:14

Arne Slot heeft met Chelsea gesproken, bevestigt Feyenoord-directeur Dennis te Kloese. De succestrainer werd nadrukkelijk in verband gebracht met Tottenham Hotspur, maar ook The Blues maakten graag kennis met hem.

"Of Slot met Spurs en Chelsea heeft gepraat? Ja. En hij moet zichzelf niet onderschatten, want er waren meer clubs die geïnteresseerd in hem waren", aldus Te Kloese in gesprek met de NOS. "We zijn vanaf april met elkaar in gesprek om respect naar elkaar uit te spreken. Wat er ook gebeurt: of we landskampioen worden of spelen in de Champions League, we willen met elkaar door."

"We hebben een goed gevoel bij de samenwerking en hoe er gespeeld voor", vervolgt Te Kloese, die de toekomst zonnig inziet. “Ook hebben we een goed gevoel over hoe de club zich presenteert naar supporters en sponsoren toe. Daar heeft Slot voor een groot deel aan bijgedragen en wilden we ook continueren. Dat is allemaal al vanaf april besproken", besluit hij.

Mochten clubs volgend seizoen opnieuw een poging willen wagen voor Slot, dan moeten ze met grof financieel geschut komen. De oefenmeester verlengde zijn contract tot de zomer van 2026 en de clausule waarmee hij voor een gelimiteerde transfersom is op te halen treedt ook in 2024 nog niet in werking.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!