Brentford-manager reageert op Eriksen-interesse: 'Bij ons is er geen rumoer'

Brentford-manager reageert op Eriksen-interesse: 'Bij ons is er geen rumoer'

18 januari - 17:19 Laatste update: 17:34
Premier League 0 Reacties

Brenftord-manager Thomas Frank heeft gereageerd op de vermeende interesse van zijn werkgever in de diensten van Christian Eriksen. De Deense eindverantwoordelijke ziet de spelmaker als topspeler en een absolute buitenkans voor zijn ploeg.

Op een persconferentie spreekt Frank zich uit over de vermeende interesse in Eriksen. "Christian is een hele goede speler. Hij is een Deense topvoetballer. Hij moet een club vinden", hult de manager zich eerst nog in nevelen. "Nu zijn dingen iets veranderd. Hij verdient het om op het hoogste niveau te spelen onder normale omstandigheden. Bij onze club zal er geen rumoer zijn", voegt de manager er met een knipoog aan toe.

Dat Brenftord überhaupt als kandidaat geldt, is volgens Frank bijzonder. "We moeten gevleid zijn dat we genoemd worden." Bij Brentford zijn naast de manager de andere Denen Jonas Lössl, Mads Bech Sörensen, ex-PSV'er Mathias 'Zanka' Jörgensen, Luka Racic, Mads Roerslev Rasmussen, Christian Nörgaard, Mathias Jensen, Mads Bidstrup en technisch directeur Rasmus Ankersen actief.

Frank heeft contact gehad met Eriksen. "Ik heb hem gesproken na het incident. Dat is al een tijd terug en daarna niet meer. Ik hoop heel erg dat hij op topniveau terugkeert. Dat is wat hij wil. Ik hoop dat hij zijn doel (het WK bereiken, red.) gaat halen", besluit de 48-jarige Deen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie