Transfernieuws

Benzema reageert op geruchten over Real-vertrek: 'Internet is niet de waarheid'

Benzema reageert op geruchten over Real-vertrek: 'Internet is niet de waarheid'

01-06-2023 19:38

Karim Benzema heeft voor het eerst gereageerd op een mogelijk vertrek bij Real Madrid. De Franse topspits wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij De Koninklijke, maar daar is volgens hem niets van waar.

De voorbije dagen werden de geruchten over een vertrek van Benzema bij Real steeds hardnekkiger. De winnaar van de Gouden Bal zou een duizelingwekkend aanbod hebben gekregen van het Saoedi-Arabische Al-Ittihad waarin hij jaarlijks zo’n tweehonderd miljoen euro op zou kunnen strijken.

"Of ik bij Real blijf? Voor nu hebben we komend weekend nog een wedstrijd. Moet ik iets tegen de fans zeggen? Waarom moet iets over mijn toekomst zeggen als ik in Madrid ben? Dat wordt op internet gezegd en het internet is niet de waarheid", aldus Benzema in gesprek met Spaanse Marca.

Mocht Benzema er uiteindelijk wel voor kiezen om naar Saudi-Arabië te verkassen, dan gaat hij Cristiano Ronaldo achterna. De Portugese wereldster is het schaap over de dam geweest en ziet steeds meer wereldsterren overwegen om voor een lucratief contract in de zandbak te kiezen. Lionel Messi vertrekt bijvoorbeeld bij Paris Saint-Germain en de kans bestaat dat ook hij naar het Arabische land verkast.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!