'PEC heeft na een half jaar genoeg gezien en wil af van twee zomeraanwinsten'

'PEC heeft na een half jaar genoeg gezien en wil af van twee zomeraanwinsten'

18 januari - 17:05
Eredivisie 0 Reacties

PEC Zwolle ziet een langer verblijf van Leandro Fernandes en Mark Pabai bij de club niet zitten. Het duo traint al sinds de winterstop niet meer met de hoofdmacht mee en mag uitkijken naar een andere werkgever, weet Voetbal International.

Fernandes werd in september alsnog vastgelegd nadat een eerdere zomerse trainingsstage geen contract voor hem opgeleverd. Toenmalig hoofdtrainer Art Langeler zag de 22-jarige middenvelder graag komen nadat er personele problemen bij de Blauwvingers waren. Verder dan vier invalbeurten kwam hij niet.

Pabai kwam in de zomer over van Jong FC Utrecht en tekende toen nog een contract voor twee jaar met een optie op een derde jaar. De nieuwe trainer Dick Schreuder doet na zijn komst bij de club geen beroep meer op de rechtsachter. Eliano Reijnders en Sai van Wermeskerken krijgen de voorkeur op die positie.

Het weekblad weet dat er Italiaanse interesse is voor Pabai, zonder te specificeren om welke club(s) het gaat. Voor Fernandes, die bij Juventus werd opgeleid, is nog geen interesse getoond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie