Nieuws

Mislintat houdt persmoment met clubwatchers, 'toekomst Heitinga ter sprake'

Mislintat houdt persmoment met clubwatchers, 'toekomst Heitinga ter sprake'

01-06-2023 14:45
1

Sven Mislintat houdt donderdagmiddag een persmoment voor clubwatchers van Ajax. De technisch directeur zal volgens NOS-verslaggever Joep Schreuder onder meer over de toekomst van trainer John Heitinga praten.

Schreuder meldde vrijdagochtend op NPO Radio 2 dat Mislintat een persmoment heeft ingelast om 16.00 uur. Daarin wordt onder meer over de trainer van Ajax gesproken. "Ik denk niet dat ze direct een nieuwe trainer zullen aankondigen", meldde Schreuder daar cryptisch bij. Het zou zomaar kunnen dat de toekomst van Heitinga eindelijk duidelijkheid zal kennen.

Heitinga werd aangesteld als interim-trainer na het ontslag van Alfred Schreuder. Na enkele wedstrijden werd bekend dat de oud-verdediger het seizoen zou afmaken bij de Amsterdammers. Nu is men enkele maanden verder, maar heeft Heitinga nog altijd geen duidelijkheid over zijn toekomst. De Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker werden beide verloren van PSV en Ajax eindigde op plek drie. De club zal via de voorrondes van de Europa League volgend seizoen Europees voetbal moeten afdwingen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!