Breaking news

De Telegraaf: Ajax gaat niet door met Heitinga als hoofdtrainer

De Telegraaf: Ajax gaat niet door met Heitinga als hoofdtrainer

01-06-2023 15:04 Laatste update: 15:17

Ajax gaat niet verder mer John Heitinga als hoofdtrainer. Dat heeft de 39-jarige oefenmeester donderdag te horen gekregen van technisch directeur Sven Mislintat.

Dat weet De Telegraaf te melden. Heitinga ging donderdagmiddag in gesprek met Mislintat, die aan heeft gegeven dat er komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer voor de groep staat bij Ajax. Heitinga heeft nog een tweejarig contract als assistent, al is het niet duidelijk of hij die rol ook daadwerkelijk gaat vervullen in Amsterdam.

Heitinga stond na het ontslag van Alfred Schreuder vier maanden aan het roer bij Ajax, maar wist niet te overtuigen. Onder zijn hoede liep de Amsterdamse club Champions League-voetbal mis en verloor het in de bekerfinale van PSV.

Het is nog niet bekend wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. De voorbije dagen worden de namen van Peter Bosz, Kasper Hjulmand en Kjetil Knutsen in verband gebracht met de trainersfunctie in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!