Positieve berichten voor Feyenoord stapelen zich op: Sinisterra keert terug

Positieve berichten voor Feyenoord stapelen zich op: Sinisterra keert terug

18 januari - 16:56 Laatste update: 19:10
Eredivisie 0 Reacties

Feyenoord rondde maandag de transfer van Patrik Walemark af en dinsdag volgde de volgende opsteker voor de Rotterdammers: Luis Sinisterra maakte zijn rentree op het trainingsveld. De Colombiaanse buitenspeler is teruggekeerd na een knieblessure.

In de rust van De Klassieker tegen Ajax moest de 22-jarige aanvaller de strijd voortijdig staken en bleef hij achter in de kleedkamers. Daardoor miste de rappe rechtspoot ook de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegen sc Heerenveen. Ook de hervatting van de Eredivisie kwam te vroeg voor Sinisterra. Hij moest leedzaam toezien hoe de Stadionclub met 0-1 in eigen huis ten onder ging tegen Vitesse.

Het is nog niet duidelijk of Sinisterra op tijd fit is voor de wedstrijd van zondag tegen NEC. De vleugelaanvaller maakte wel deel uit van de groepstraining op dinsdag. Walemark maakte ook deel uit van de oefensessie: de club uit Rotterdam-Zuid maakte maandag de komst van Zweedse rechtsbuiten bekend, waarna hij een dag later dus direct met zijn nieuwe teamgenoten op het veld stond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie