Breaking news

'Feyenoord en Noorse middenvelder mondeling akkoord, Brugge op vinkentouw'

'Feyenoord en Noorse middenvelder mondeling akkoord, Brugge op vinkentouw'

01-06-2023 10:25 Laatste update: 10:44

Feyenoord en Club Brugge strijden op Hugo Vetlesen. Het Laatste Nieuws meldt dat beide clubs een mondeling akkoord hebben met de middenvelder van FK Bodø/Glimt.

De keuze is volgens de Belgische krant nu aan Vetlesen zelf. Feyenoord was in januari al dicht bij het aantrekken van de 23-jarige middenvelder. De Rotterdammers boden op Deadline Day vijf miljoen euro, maar Bodø/Glimt wees dat bod af. Feyenoord is nog steeds geïnteresseerd en zou al een mondeling akkoord hebben bereikt met Vetlesen, maar datzelfde geldt voor Club Brugge.

Bodø/Glimt hoopt zo’n 6,5 miljoen euro te vangen voor de middenvelder, die eind november debuteerde in de Noorse nationale ploeg. Het is onbekend of Feyenoord dat bedrag neer wil tellen voor de spelverdeler. Brugge denkt tevens een goede kans te maken. Vetlesen werd namelijk geboren in België en trainer Ronny Deila heeft net als hem de Noorse nationaliteit.

Vetlesen speelde inmiddels al 117 duels voor FK Bodø/Glimt. Daarin was hij goed voor 31 goals en 35 assists. Ook werd hij twee keer kampioen van Noorwegen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!