'Opmerkelijke Chinese transfer lonkt voor voormalig PSV-toptalent Bakkali'

'Opmerkelijke Chinese transfer lonkt voor voormalig PSV-toptalent Bakkali'

Zakaria Bakkali gaat mogelijk een transfer maken naar China. Het voormalig toptalent van PSV verpietert op de tribune bij Anderlecht en kan volgens Het Laatste Nieuws rekenen op belangstelling vanuit het Aziatische land.

Volgens het Belgische medium wil de aanvaller alleen vertrekken wanneer een club zijn volledige salaris overneemt ter waarde van 1,2 miljoen euro per jaar. Een niet nader genoemde Chinese club is volgens de krant geïnteresseerd in het gevallen wonderkind.

De 25-jarige Bakkali beleefde een stormachtige entree in de voetbalwereld bij PSV. Na onenigheid vertrok de buitenspeler bij de Eindhovenaren waarna een avontuur in Spanje bij Valencia en Deportivo la Coruña ook jammerlijk mislukte.

Vervolgens nam Anderlecht de gok om het voormalig toptalent te contracteren, maar ook daar kwijnt hij inmiddels weg. Hij behoort volgens HLN inmiddels tot de 'C-kern' van Paars-wit. Een transfer naar China biedt mogelijk uitkomst voor Bakkali: dit seizoen speelde hij geen minuut in de hoofdmacht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie