Sky Sports: Rooney kan moeilijk 'nee' zeggen tegen vacature bij Everton

Sky Sports: Rooney kan moeilijk 'nee' zeggen tegen vacature bij Everton

18 januari - 16:30 Laatste update: 19:12
Premier League 0 Reacties

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Engelse medium Sky Sports News vindt Derby County-manager Wayne Rooney het moeilijk om 'nee' te zeggen tegen een baan als eindverantwoordelijke bij Everton. Naast de naam van de Manchester United-legende wordt ook die van Frank Lampard genoemd bij The Toffees.

In een uitzending van de sportzender gaat presentatrice Vicky Gommerall in op de vermeende interesse van de Premier League-club in Rooney. "Everton wacht op toestemming van Derby County om met Wayne Rooney te praten over de vacante manager positie bij de club." Het contract van de Engelse manager bij The Rams loopt nog door tot medio 2023.

"Sky Sports News is verteld dat Rooney het moeilijk vindt om 'nee' te zeggen, als hem de baan ooit wordt aangeboden", verzekert Gommersall. Eerder dit jaar werd Derby County maar liefst 21 punten in mindering gebracht wegens het schenden van de financiële regels die gelden in het Championship. Mede daardoor staat de ploeg op één na laatste op het tweede niveau van Engeland en kijkt het tegen een achterstand van acht punten aan op de veilige 21ste plek.

Zondag zette het bestuur van Everton manager Rafael Benítez op straat. Aanleiding voor zijn ontslag waren de dramatische resultaten die werden geboekt. Inmiddels bivakkeert de ambitieuze club op de zestiende plek in de Premier League. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie