Transfernieuws

'Juventus onderzoekt financiële mogelijkheden voor Manchester United-transfer'

'Juventus onderzoekt financiële mogelijkheden voor Manchester United-transfer'

18-01-2022 15:59

Anthony Martial is op weg naar de uitgang bij Manchester United. Zijn naam valt opnieuw bij Juventus, dat naarstig op zoek is naar aanvallende versterking.

De situatie van Martial bij The Mancunians is bekend: wegens gebrek aan speeltijd wil de aanvaller verkassen naar een andere club. De doorgaans goed geïnformeerde Romano weet dat Juventus de ontwikkelingen rond de Franse spits nadrukkelijk in de gaten houdt.

Er is volgens de transferspecialist nog geen direct contact gelegd tussen beide club. De Oude Dame onderzoekt of het de financiële mogelijkheden heeft om te voldoen aan de huursom en potentiële salariskosten. Martial strijkt naar verluidt het astronomische bedrag van ruim vijftien miljoen euro op jaarbasis op bij Manchester United.

Naast de Italiaanse grootmacht zijn Sevilla en FC Barcelona nog steeds geïnteresseerd in de 26-jarige international van Frankrijk, afhankelijk van de voorwaarden die Manchester United aan een eventuele huurperiode stelt. Maandag werd duidelijk dat Martial geen trek heeft in een tijdelijke overgang naar andere Premier League-clubs. Newcastle United en Tottenham Hotspur zagen hem graag komen, meldde Romano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!