Nieuws

'Robben alsnog overstag en gaat in op aanbod voor functie bij FC Groningen'

'Robben alsnog overstag en gaat in op aanbod voor functie bij FC Groningen'

30-05-2023 23:23

De kans bestaat dat Arjen Robben terugkeert bij FC Groningen. Volgens RTV Noord denkt De Trots van het Noorden er aan om de 96-voudig international een rol in de jeugdopleiding te laten vertolken.

Bij Groningen zien ze voor Robben een rol als skill trainer voor zich, klinkt het. De voormalig speler van onder meer Real Madrid en Bayern München kon enige tijd geleden al aan de slag bij zijn oude werkgever, maar ging daar tot nog toe niet op in. Daar kan met ingang van volgend seizoen snel verandering in komen.

Robben begon afgelopen seizoen al als jeugdtrainer. Dat deed hij niet bij een bvo, maar bij Be Quick O15. Bij deze amateurclub speelden zijn zoontjes, maar ook daar komt verandering in. Zowel Kai Robben (10) als Luka Robben (14) komen volgend seizoen uit in de jeugdopleiding van Groningen.

Wanneer Robben daadwerkelijk aan de slag gaat bij Groningen, is een functie bij Bayern München uitgesloten. De voormalig rechtsbuiten werd ook in verband gebracht met een terugkeer bij zijn oude club uit München. Eerder zei hij zelfs dat Bayern-trainer Thomas Tuchel 'hem altijd mag bellen'.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!