'Voormalig NAC'er moet volgende versterking voor slagvaardig Sparta worden'

'Voormalig NAC'er moet volgende versterking voor slagvaardig Sparta worden'

18 januari - 15:48
Eredivisie 0 Reacties

Sparta wil de selectie verder versterken met Arno Verschueren. De voormalig middenvelder van NAC Breda moet nog tijdens de huidige transfermarkt worden aangetrokken. 

Momenteel staat Verschueren nog onder contract bij Lommel SK. Voetbal International weet dat de Kasteelheren 'druk bezig' zijn om de 24-jarige Belg binnen te hengelen. Volgens het weekblad is 'witte rook' nog niet in zicht en is het afwachten of beide clubs eruit weten te komen. 

In 2020 verkaste Verschueren naar de Vlaamse ploeg, nadat hij vier seizoenen als basisspeler bij de Parel van het Zuiden had gefungeerd. Tussen 2017 en 2019 speelde hij namens NAC al in de Eredivisie.

In een eerder stadium wist Nijkamp Younes Namli te huren van het Russische FK Krasnodar en werd de Spaanse spits Adrián Dalmau overgenomen van FC Utrecht. Sparta hervatte de Eredivisie met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij SC Cambuur. De ploeg van trainer Henk Fraser bezet de zestiende plaats op de ranglijst en kijkt tegen een achterstand van vier punten aan op de veilige vijftiende plek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie