'Bondscoach Argentinië neemt 'moeilijkste beslissing' en selecteert Messi niet'

'Bondscoach Argentinië neemt 'moeilijkste beslissing' en selecteert Messi niet'

18 januari - 15:37 Laatste update: 16:02
Primera Divisíon (Argentinië) 0 Reacties

Lionel Messi zal in de komende interlandperiode Argentinië niet vertegenwoordigen. De Paris Saint-Germain-aanvaller krijgt zodoende meer tijd om te herstellen van de coronabesmetting die de dribbelaar begin januari opliep.

Op 28 januari en 2 februari moet La Albiceleste het zien te stellen zonder de zesvoudig Ballon d'Or-winnaar. Messi mist de twee WK-kwalificatiewedstrijden met Chili en Colombia. De vleugelaanvaller heeft nog steeds last van de naweeën van zijn besmetting met het virus.

Het Zuid-Amerikaanse medium Bitbol weet dat bondscoach Luiz Scaloni de 'moeilijkste beslissing' met Messi genomen heeft, door de aanvaller thuis te laten. De officiële bevestiging is er nog niet vanuit de Argentijnse voetbalbond (AFA). De tweevoudig wereldkampioen is reeds geplaatst voor het WK 2022 in Qatar.

Messi kwam dit kalenderjaar nog niet in actie. Zijn werkgever PSG zal blij zijn met het bericht, zodat de sterspeler zich in alle rust kan voorbereiden op de naderende Champions League-clash met Real Madrid die op 15 februari en 9 maart op het programma staat. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie