Nieuws

Brobbey wordt 'one to watch' genoemd: 'Sterk, snel en gewild in de Premier League'

Brobbey wordt 'one to watch' genoemd: 'Sterk, snel en gewild in de Premier League'

18-01-2022 15:23 Laatste update: 15:24

Darryl Janmaat verwacht veel van Brian Brobbey bij Ajax. De 32-jarige verdediger van ADO Den Haag voorziet een grote toekomst voor de tiener en noemt de Premier League als ideale competitie voor de fysiek sterke spits. 

In gesprek met ESPN geeft Janmaat aan onder de indruk te zijn van Brobbey. "Als je ziet dat hij terugkomt, nog maar negentien jaar en gelijk twee keer scoort. Ik ben wel benieuwd hoe hij dat gaat invullen in de tweede seizoenshelft."

"Ik denk dat het een uitstekende aankoop is. Hij is een enorm talent, vooral als je ziet hoe sterk hij is." Janmaat - die zelf zes jaar actief was als speler in Engeland - weet waar de krachtspatser het beste tot zijn recht komt. "Brobbey is een speler die erg gewild in de Premier League kan zijn. Hij is sterk en snel."

De 34-voudig international van Oranje verwacht veel van de krachtpatser in het restant van dit Eredivisie-seizoen. "Hij is een one to watch", besluit de rechtsback van de residentieclub.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!