Nieuws

Feyenoord-directeur Te Kloese: 'Budget voor spelers stijgt naar zo’n 23 miljoen'

Feyenoord-directeur Te Kloese: 'Budget voor spelers stijgt naar zo’n 23 miljoen'

30-05-2023 09:18

Het behalen van het landskampioen heeft veel invloed op de financiële mogelijkheden van Feyenoord voor volgend seizoen. Volgens directeur Dennis te Kloese kunnen de Rotterdammers nu handelen uit kracht.

"We gaan een flinke stap maken. Voor het eerst zal de begroting boven de honderd miljoen uitkomen", vertelt Te Kloese in gesprek met Voetbal International. "Het budget voor spelers stijgt naar zo’n 23 miljoen. Maar dat betekent niet dat we ons beleid nu kunnen loslaten. We blijven bouwen en goed nadenken over welke stappen we moeten zetten."

Te Kloese hoopt volgend seizoen bij de bovenste twee te eindigen. "Dan zijn er twee tickets te vergeven voor directe plaatsing voor de Champions League. Ons voordeel is dat we beschikken over een goede, jonge en talentvolle selectie waarin vrijwel iedereen langdurig vast ligt. Met Zerrouki hebben we er een ervaren speler bij, die op meerdere posities uit de voeten kan. Dat is wel iets dat onze aandacht heeft. We kunnen ook nog wel wat doen, zijn als club ook veel meer in staat nu te handelen uit kracht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!