Nieuws

'NAC-vraagprijs voor Haye bekend, net als hoogte van Heerenveen-bod'

'NAC-vraagprijs voor Haye bekend, net als hoogte van Heerenveen-bod'

18-01-2022 12:43

Thom Haye lijkt in ieder geval nog even speler van NAC Breda te blijven. Volgens BN DeStem is er een groot gat tussen de vraagprijs van NAC en het aanbod van het geïnteresseerde sc Heerenveen.

De onderhandelingen tussen NAC en Heerenveen lopen moeizaam. Haye graag naar Friesland vertrekken, maar stoort zich aan de manier van onderhandelen van NAC. Tegenover VoetbalPrimeur liet algemeen directeur Mattijs Manders daarentegen weten dat de Bredanaars 'echt geen absurd bedrag' vragen. Manders wilde geen specifieke aantallen noemen, maar BN DeStem doet dat nu wel: De Parel van het Zuiden wil naar verluidt 750.000 euro zien voor Haye.

Heerenveen heeft al meerdere aanbiedingen neergelegd bij NAC, maar die voldoen niet aan de vraagprijs. Het laatste Friese voorstel bedroeg meer dan 400.000 euro. Daar is NAC niet mee akkoord gegaan, waardoor Haye maandag gewoon in Zundert op het trainingsveld stond bij NAC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!