Opinie

Kraay ziet goede match voor Bazoer: 'Ik zou hem daar blind nemen'

Kraay ziet goede match voor Bazoer: 'Ik zou hem daar blind nemen'

18-01-2022 12:33

Hans Kraay Junior adviseert Atalanta Bergamo om Riechedly Bazoer binnen te halen. De verdediger annex middenvelder is komende zomer transfervrij en Kraay denkt dat hij perfect zou passen bij de Italiaanse club.

Bij Voetbalpraat vertelt Kraay over Bazoer. "Hij maakt een prima indruk, maar Letsch heeft wel een positie voor hem gecreëerd waardoor hij het met Rasmussen en Doekhi het best rendeert. Bazoer heeft wel al heel lang niet meer als controlerende middenvelder gespeeld."

Vervolgens komt Atalanta ter sprake. "Als ik wat te vertellen zou hebben bij Atalanta, zou ik hem daar blind nemen", stelt Kraay. "Ze spelen daar met drie centrale verdedigers en twee slopers op het middenveld."

Presentator Vincent Schildkamp denkt niet dat Bazoer bij Atalanta past, maar Kraay verandert niet van mening. "Dan weet je namelijk zeker dat Bazoer op de positie speelt waar hij uitblinkt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!