Nieuws

'Heracles-bestuur heroverweegt Vloet-besluit na statement supportersvereniging'

'Heracles-bestuur heroverweegt Vloet-besluit na statement supportersvereniging'

18-01-2022 09:57

Heracles Almelo overweegt om de beslissing om Rai Vloet weer bij de selectie te halen in te trekken. Meerdere supportersverenigingen van de Overijsselse club zijn het gesprek aangegaan met de clubleiding over Vloet. 

De groepering Vak'74 schrijft op Facebook dat Heracles het besluit opnieuw gaat beoordelen. Naar aanleiding van het gesprek met de directie van de club komt Vak'74 met een statement. 'Wij hebben zojuist met wederzijds respect een gesprek gehad met het bestuur van Heracles naar aanleiding van de situatie die is ontstaan na afgelopen weekend', doelend op de rentree van Vloet tegen NEC (0-0). 'Vanuit alle supportersverenigingen is eenduidig hetzelfde standpunt naar voren gebracht. Deze is bekend bij het bestuur en spreekt voor zich.'

'Het bestuur van Heracles geeft aan het eerdere besluit opnieuw te beoordelen en zullen daar bij ons deze week nog op terugkomen', gaat het bericht verder. 'Wij hebben eensgezind besloten dit besluit af te wachten en hierna te kijken wat de vervolgacties zijn.'

De reden achter de consternatie rond de rentree van Vloet is inmiddels een bekend verhaal. Vloet zat in november vorig jaar onder invloed van alcohol achter het stuur tijdens een dodelijk verkeersongeval. Bij het ongeluk kwam een kind van vier om het leven. Vorige week besloot Heracles de middenvelder terug te laten keren bij de groep, maar dit was tegen het zere been van de supporters. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!