Nieuws

Kraay oppert opvolger van Van Nistelrooij: 'Denk dat PSV voor hem kiest'

Kraay oppert opvolger van Van Nistelrooij: 'Denk dat PSV voor hem kiest'

28-05-2023 13:36

Hans Kraay jr. denkt dat PSV gaat kiezen voor Peter Bosz als opvolger van Ruud van Nistelrooij. De 46-jarige clubicoon stapte afgelopen week op bij de Eindhovenaren, omdat hij geen steun meer vanuit de selectie en de clubleiding voelde.

"PSV zoekt een trainer met een handtekening", aldus Kraay zondagochtend aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Dat lees je overal. Met een herkenbare voetbalstijl. Peter Bosz heeft nauwelijks prijzen gewonnen en in alle praatprogramma’s nadrukkelijk gesolliciteerd om trainer van Ajax te worden. Ik zeg niet dat Peter Bosz de trainer moet worden, maar wel dat hij dat gaat worden, omdat ze een aanvallende stijl en een handtekening willen hebben. Ik denk dat het hun keuze gaat worden."

Aad de Mos vult Kraay aan en is het ermee eens, maar oppert ook een andere kandidaat. "Ik zou het wel aandurven met Thomas Letsch. Bij Vitesse en ook nu weer bij Bochum heeft hij een heel goede indruk achtergelaten. Maar hij heeft een nadeel, dat hij uit dat RB Leipzig-gebeuren komt. Maar Letsch zou ik een goede kandidaat vinden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!