Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Rutten voert twee wijzingen door voor cruciaal duel

Vermoedelijke opstelling PSV: Rutten voert twee wijzingen door voor cruciaal duel

28-05-2023 10:29 Laatste update: 10:32

Fred Rutten gaat volgens het Algemeen Dagblad twee wijzigingen doorvoeren voor het treffen met AZ. Olivier Boscagli en Fábio Silva verschijnen ten koste van André Ramalho en Guus Til aan de aftrap.

Rutten is de eindverantwoordelijke voor de laatste comeptitiewedstrijd van het seizoen. Eerder deze week vertrok Ruud van Nistelrooij plots bij de Eindhovense club, wegens een gebrek aan draagvlak en vertrouwen. Zijn assistent Rutten staat voor het laatse duel aan het roer. PSV gaat zondagmiddag op bezoek bij AZ en doet dat naar verluidt met Silva en Boscagli in de basis.

Het duel is van groot belang voor veel clubs. Mocht PSV verliezen in Alkmaar, kan Ajax bij winst op FC Twente de tweede plek overnemen en zich dus plaatsen voor de Champions League. Mochten de Eindhovenaren wel resultaat boeken tegen AZ, zijn zij volgend seizoen actief in het miljardenbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!