'PSV deed poging om Eriksen te halen, drie Eredivisie-clubs hebben zich gemeld'

'PSV deed poging om Eriksen te halen, drie Eredivisie-clubs hebben zich gemeld'

18 januari - 09:09
Eredivisie 0 Reacties

PSV heeft de voorbije periode geïnformeerd naar de mogelijkheden om Christian Eriksen naar Eindhoven te halen. Het gesprek tussen club en speler leidde nergens toe, aangezien de Deen op het punt staat een contract bij Brentford te tekenen.

Naast PSV waren er nog twee Eredivisie-clubs in de markt voor Eriksen, meldt De Telegraaf. De ochtendkrant maakt niet bekend om welke clubs gaat. Het is ook niet duidelijk hoe concreet de Eindhovenaren waren, maar wel is bekend dat de voorkeur van de Deense middenvelder uitgaat naar de Premier League. Naar verluidt aast ook één Bundesliga-club op zijn handtekening.

Het gesprek tussen PSV en Eriksen zou vanuit de Eindhovenaren 'een signaal' zijn richting de hoofdstad. 'Dat PSV inspanningen heeft gedaan om de man, die al 109 interlands achter zijn naam heeft staan en die dit jaar andermaal aan het WK in Qatar wil deelnemen, binnen te halen is een stevig signaal dat ze er in Brabant alles aan doen om Ajax van de landstitel af te houden.'

Maandag kwam het bericht naar buiten dat Eriksen en Brentford op hoofdlijnen akkoord zijn over een contract tot het einde van dit seizoen, met een optie voor nog een seizoen. De Deen heeft sinds zijn rentree op het voetbalveld zijn conditie op peil gehouden bij Odense BK en FC Chiasso, een Zwitserse amateurclub. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie