Jong Ajax grijpt kans en plek drie, Dordrecht is bijna hekkensluiter af

17-01-2022 21:55

Jong Ajax heeft de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie weer ingenomen. De Amsterdamse talenten wonnen met 2-1 van FC Den Bosch

Jong Ajax - FC Den Bosch 2-1
Met een overwinning op de Bosschenaren zou Jong Ajax weer derde komen te staan en in punten gelijk komen met Excelsior, dat de tweede plaats in handen heeft. Lang zag het er ook naar uit dat dat zou gaan gebeuren, want Christian Rasmussen maakte er na 24 minuten 1-0 van. Dat bleef het lang, maar diep in de tweede helft maakte Sebastiaan van Bakel na gepruts in de Amsterdamse defensie de gelijkmaker. Ar'Jany Martha zorgde drie minuten voor tijd echter toch nog voor de 2-1.

FC Dordrecht - Jong AZ 2-0
FC Dordrecht is hard op weg om de laatste plaats in de competitie over te doen aan Almere City. Door een 1-0 zege op Jong AZ komen de Schapenkoppen namelijk in punten gelijk met de Flevolanders en scheidt alleen het doelsaldo Dordrecht nog van het overdoen van de rode lantaarn. Anouar El Azzouzi en Stijn Meijer scoorden aan de Krommedijk.