Nieuws

Vitesse zoekt doelman: 'Nieuwe eigenaar is interessant voor nieuwe spelers'

Vitesse zoekt doelman: 'Nieuwe eigenaar is interessant voor nieuwe spelers'

26-05-2023 18:36 Laatste update: 18:40

In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast wordt de keeperszoektocht van Vitesse besproken. Etienne Vaessen zou als nummer één op het lijstje van de Arnhemmers prijken. 

In de podcast van VoetbalPrimeur wordt de doelman van RKC met name benoemd. "Vitesse zoekt een nieuwe keeper, één ding is zeker: op pole position ligt Etienne Vaessen. Doet het geweldig bij RKC en wordt ook genoemd bij topclubs. Ze hebben bij Vitesse een nieuwe eigenaar en dat is ook interessant voor nieuwe spelers", meent hoofdredacteur Dennie van Laar.

De Arnhemmers zouden ook met andere namen hebben gesproken. "Ze willen hem heel graag, twee andere namen zijn Van Gassel en Branderhorst. Laatstgenoemde zou al gesprekken hebben gevoerd, maar PEC Zwolle wil hem ook hebben. Hij is transfervrij en zal wel een heel mooie club krijgen, hij staat er goed op."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!