Nieuws

Salah reageert verslagen op Europa League-plek: 'Ben er helemaal kapot van'

Salah reageert verslagen op Europa League-plek: 'Ben er helemaal kapot van'

25-05-2023 23:28

Mohamed Salah kan niet geloven dat Liverpool FC zich volgend seizoen in de Europa League moet melden. De Egyptenaar is er kapot van dat The Reds geen Champions League-ticket hebben weten te pakken. 

De aanvaller van Liverpool laat in een statement weten kapot te zijn van het gegeven. 'Ik ben er kapot van. Er is absoluut geen excuus hiervoor', meent Salah op Twitter. 'We hadden alles wat we nodig hadden om het tot de Champions League te schoppen en hebben gefaald. Als Liverpool zijnde is kwalificatie het minimale. Het spijt me, maar het is te vroeg voor een optimistisch of opbeurend bericht. Wij hebben jullie en onszelf laten zitten.'

Manchester United won donderdag met 4-1 van Chelsea en kan daardoor de vierde plek niet meer ontlopen. Het zal op de laatste speeldag bekend worden of Manchester United of Newcastle United de derde plek pakt in de Premier League. Nummers één en twee Manchester City en Arsenal staan al vast. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!