Flemming wil naar Millwall en is niet blij: 'Mijn mening doet er niet toe'

Flemming wil naar Millwall en is niet blij: 'Mijn mening doet er niet toe'

Zian Flemming lijkt het seizoen af te maken als speler van Fortuna Sittard, al lijkt hij daar zelf niet heel blij mee. De middenvelder staat in de belangstelling van het Engelse Millwall, maar Fortuna wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek.

Afgelopen zomer kon Flemming ook al naar het tweede niveau van Engeland, toen Nottingham Forest interesse toonde. Ook toen zette Fortuna een streep door een mogelijke transfer, tegen de zin in van Flemming. "Het Championship is een mooie stap voor mij, dat was het afgelopen zomer ook met Nottingham Forest", laat Flemming weten in gesprek met ESPN. "Toen heb ik eerlijk aangegeven dat ik daar naartoe wilde. Millwall is ook een mooie optie. Maar je weet hoe het afgelopen zomer is gegaan. Mijn mening doet er niet echt toe."

Het contract van Flemming in Limburg loopt nog door tot de zomer van 2024 en Fortuna lijkt de middenvelder vooralsnog aan zijn verbintenis te houden. In het contract staat geen gelimiteerde transfersom opgenomen, waardoor Fortuna hoog in de boom kan gaan zitten. Ben Rienstra, de aanvoerder van Fortuna, is daar maar wat blij mee. "Hij blijft hier, daar gaan we allemaal voor liggen" zei hij zondag na de wedstrijd tegen AZ (1-2).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie