Nieuws

'Slot gaat met opgewaardeerd contract de Champions League in met Feyenoord'

'Slot gaat met opgewaardeerd contract de Champions League in met Feyenoord'

25-05-2023 09:20
2

Arne Slot gaat met een flink verbeterd contract het volgende seizoen in bij Feyenoord, meldt De Telegraaf. De assistenten van de oefenmeester, Marino Pusic en Sipke Hulshoff, blijven eveneens aan. 

Voetbal International en het Algemeen Dagblad wisten donderdagochtend te melden dat Slot definitief bij Feyenoord. De gesprekken met Feyenoord zouden voornamelijk om een contractverlenging zijn gegaan en niet over een vertrek naar Tottenham Hotspur. Slot krijgt een nieuw contract en gaat een stuk meer verdienen in Rotterdam. 

De laatste dagen draaide de geruchtenmolen op volle toeren terwijl zaakwaarnemer Rafaela Pimenta met Dennis te Kloese sprak over de volgende stap in de carrière van Slot. De Rotterdammers zouden een totaalbedrag van bijna twintig miljoen euro willen zijn voor het trio Slot, Pusic en Hulshoff, maar van een transfer is geen sprake meer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!