Transfernieuws

'Grim hoopt oude RKC-bekende naar Willem II te halen, twee aanbiedingen afgewezen'

'Grim hoopt oude RKC-bekende naar Willem II te halen, twee aanbiedingen afgewezen'

17-01-2022 18:17 Laatste update: 18:18

Fred Grim en Willem II hebben een poging gedaan om Melle Meulensteen naar Tilburg te halen. RKC Waalwijk wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer en heeft een 'flink bod' van Willem II afgewezen.

Dat meldt het Brabants Dagblad. Meulensteen en Grim werkten bij RKC lang samen. De verdediger staat sinds januari 2018 onder contract bij de Waalwijkers en maakte de promotie naar de Eredivisie mee. Het contract van Meulensteen loopt nog door tot de zomer van 2024. Willem II wil echter ver gaan om dat contract af te kopen.

RKC wil niet ingaan op de vermeende interesse van Willem II en zou al twee keer een bod hebben afgewezen. Op de Eredivisie-ranglijst staan Willem II en RKC dicht bij elkaar. RKC wist afgelopen weekend te winnen van Go Ahead Eagles, waarmee het Willem II - dat met 2-0 verloor van hekkensluiter PEC Zwolle - naar plek vijftien heeft geduwd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!