Transfernieuws

'Ajax ziet jonge verdediger vertrekken: Twente slaat eerste transferslag'

'Ajax ziet jonge verdediger vertrekken: Twente slaat eerste transferslag'

24 mei - 20:12

Youri Regeer lijkt Ajax op korte termijn te gaan verruilen voor FC Twente. Dat meldt Tubantia woensdag. De transfer van de 19-jarige verdediger zou op een haar na rond zijn.

Ondanks dat Regeer nog tot medio 2025 onder contract staat in Amsterdam, gaat het om een definitieve overstap. De geboren Haarlemmer is multifunctioneel en kan zowel op rechtsback als op het middenveld uit de voeten.

Bij Ajax speelde Regeer vooral in het Jong-elftal. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht in de bekerwedstrijd tegen Barendrecht. Zijn eerste optreden in de Eredivisie kwam echter pas op 30 april 2022. Daarna volgden nog vijf wedstrijden op het hoogste niveau.

Met de komst van Regeer slaat het technische duo Jan Streuer/Arnold Bruggink zijn eerste slag bij FC Twente. De Tukkers zijn nog altijd in gesprek met Julio Pleguezuelo en Virgil Misidjan, wiens contracten aflopen. Later deze week volgen er ook nog gesprekken met de zaakwaarnemers van Manfred Ugalde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!