'Haye blijft doelwit nummer één van sc Heerenveen, drietal spelers mag weg'

'Haye blijft doelwit nummer één van sc Heerenveen, drietal spelers mag weg'

17 januari - 17:01
Eredivisie 0 Reacties

De winterse transferperiode is inmiddels halverwege en sc Heerenveen heeft slechts Anas Tahiri binnengehaald als versterking, na de miljoenentransfer van Joey Veerman naar PSV. NAC Breda'er Thom Haye geldt als prioriteit nummer één voor de Friezen. De onderhandelingen met de Parel van het Zuiden verlopen moeizaam.

Diverse biedingen van sc Heerenveen zijn als niet afdoende beschouwd door NAC, waardoor de 26-jarige middenvelder nog altijd in Brabant onder contract staat. "Ik wil geen huilverhaal ophangen, maar soms vinden er bijvoorbeeld veranderingen plaats bij clubs waardoor de zaak er opeens heel anders uitziet", vertelt technisch manager Ferry de Haan aan de Leeuwarder Courant.

"We hebben de voorbije weken weleens gedacht: nu zijn we écht dichtbij, we gaan deze transfer straks sluiten. Vervolgens kwamen we alsnog van een koude kermis thuis", treurt de beleidsbepaler. Diverse spelers staan op de nominatie om te vertrekken bij Heerenveen. De gehuurde Benjamin Nygren mag terugkeren naar zijn eigenlijke werkgever (KRC Genk) en Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo mogen ook uitzien naar een andere club. De contracten van het tweetal verlopen medio 2022. Er hebben zich volgens het regionale blad nog geen geïnteresseerde partijen gemeld voor de drie spelers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie