Opinie

Van Basten voorziet Feyenoord van advies: 'Investeren mét Slot is veel meer waard'

Van Basten voorziet Feyenoord van advies: 'Investeren mét Slot is veel meer waard'

24-05-2023 11:03

Marco van Basten denkt dat Feyenoord erbij gebaat is om succestrainer Arne Slot aan zijn contract te houden. De Bergentheimer lijkt hard op weg naar Tottenham Hotspur, maar San Marco denkt dat de Rotterdammers niet moeten zwichten voor het aanbod van The Spurs.

Naar verluidt willen de Londenaren zo'n 11 miljoen euro neertellen om het contract van Slot af te kopen. "Ik denk dat Feyenoord hem beter kan houden", zegt Van Basten bij Rondo van Ziggo Sport. "Hij is tot iets bijzonders in staat. Ik denk dat hij in de Champions League ook een goede ploeg neer kan zetten."

Geld an sich zegt niet zoveel, meent Van Basten. "Dat zie je ook bij Ajax. Slot heeft nog gewoon een contract. Volgend seizoen kan hij dan voor zes miljoen weg... Ik denk dat investeren in je team en club met Slot veel meer waard is dan die tien miljoen die je nu misschien misloopt", aldus de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!