Nieuws

'Schreuder vindt nieuwe club na Ajax-ontslag en gaat aan de slag in de zandbak'

'Schreuder vindt nieuwe club na Ajax-ontslag en gaat aan de slag in de zandbak'

24-05-2023 10:38 Laatste update: 11:10
2

Alfred Schreuder is hard op weg om de nieuwe trainer te worden van Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. In het kielzog van de dit jaar ontslagen Ajax-trainer maken ook Carlo L'Ami en zijn 39-jarige broertje Bart Schreuder de overstap naar de zandbak.

Dat meldt 1908. Bij Al Ain moet Schreuder de opvolger worden van Sergiy Rebrov, die op zijn beurt hard op weg is om de nieuwe bondscoach van Oekraïne te worden. In de afgelopen maanden werd de oud-speler van onder meer NAC Breda, FC Twente en Feyenoord in verband gebracht met een terugkeer naar Club Brugge en een Grieks avontuur bij Panathinaikos, maar zo ver kwam het niet.

L'Ami verlaat de Surinaamse bond voor het avontuur in de VAE, waar hij keeperstrainer wordt. SDV Barneveld-trainer Bart Schreuder vertrok eerder deze week als eindverantwoordelijke bij de hoofdklasser en zou eveneens de overstap moeten maken. Dat meldt Algemeen Dagblad-verslaggever Jeroen van der Veer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!