Transfernieuws

Arnesen na afronden miljoenentransfer: 'Walemark is indrukwekkend'

Arnesen na afronden miljoenentransfer: 'Walemark is indrukwekkend'

17-01-2022 16:21

Technisch directeur Frank Arnesen is in zijn nopjes met het aantrekken van Patrik Walemark van het Zweedse BK Häcken. De twintigjarige Zweed ondertekende maandag een contract bij Feyenoord dat hem tot medio 2026 aan de Rotterdammers bindt. De beleidsbepaler noemt de vleugelaanvaller indrukwekkend.

Via de officiële kanalen van de Stadionclub geeft de Deen zijn beweegredenen voor het aantrekken van Walemark. "Na de indrukwekkende ontwikkeling die Patrik in Zweden heeft doorgemaakt is de overgang naar Feyenoord een mooie volgende stap in zijn carrière. We zien in hem een speler die met dreigende acties en versnelling ruimte en kansen kan creëren voor zichzelf en zijn medespelers."

De rechtsbuiten komt voor een bedrag van naar verluidt 3,25 miljoen euro over van BK Häcken. De verwachtingen bij Arnesen zijn hooggespannen. "Kortom: een talentvolle speler waarvan we verwachten dat hij de groei die hij al heeft laten zien hier bij ons verder doortrekt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!