Nieuws

Waar wordt de Champions League-finale tussen Manchester City en Inter uitgezonden?

Waar wordt de Champions League-finale tussen Manchester City en Inter uitgezonden?

10-06-2023 08:00 Laatste update: 08:03

Zaterdagavond staan Manchester City en Internazionale tegenover elkaar voor de finale van de Champions League. Waar en hoe laat kan je dé wedstrijd van het jaar bekijken? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte!

Manchester City wist in eigen huis simpel af te rekenen met Real Madrid en dus liggen The Citizens op koers voor de eerste Champions League-winst in de clubgeschiedenis. De ploeg van manager Pep Guardiola maakte een geweldige indruk in de halve finale, dat over twee duels met 5-1 werd gewonnen. City zal het opnemen tegen het Internazionale van Oranje-internationals Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. Inter rekende in de halve finale af met stadgenoot AC Milan en kan zich opmaken voor de eerste Champions League-finale sinds 2010.

Waar kan je de wedstrijden live bekijken?

De kraker wordt live uitgezonden op RTL7. Het duel wordt gespeeld in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul en begint om 21.00 uur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!