Nieuws

Waar en wanneer wordt de finale van de Conference League 2023 gespeeld?

Waar en wanneer wordt de finale van de Conference League 2023 gespeeld?

07-06-2023 07:00 Laatste update: 07:00

De finalisten van de Conference league zijn bekend. West Ham United en Fiorentina nemen het tegen elkaar op. Waar en wanneer wordt de finale gespeeld? VoetbalNieuws brengt je op de hoogte.

Vorig seizoen won AS Roma in het Air Albania Stadion in Tirana, Albanië ten koste van Feyenoord de eerste editie van de Conference League-finale. Dit seizoen zal er een andere winnaar beslag leggen op de titel. Zowel West Ham United als Fiorentina wisten door te stoten tot de finale.

Waar wordt de finale van de Conference League 2023 gespeeld?

De finale van de Conference League 2023 wordt afgewerkt in de Eden Arena in Praag, Tsjechië. Het is de thuishaven van SK Slavia Praag en die van het Tsjechische nationale elftal. Het stadion heeft een capaciteit van 19.370 plaatsen.

Wanneer wordt de finale van de Conference League 2023 gespeeld?

De finale van de Conference League zal op woensdag 7 juni worden gespeeld. Om 21.00 uur nemen West Ham United en Fiorentina het tegen elkaar op in Praag. De twee teams zullen uit gaan maken wie na AS Roma de tweede winnaar wordt van het op twee na grootste UEFA-clubtoernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!