Breaking news

Brama (36) hangt schoenen aan de wilgen: ''Omdat het mooi is geweest''

Brama (36) hangt schoenen aan de wilgen: ''Omdat het mooi is geweest''

23-05-2023 14:16 Laatste update: 14:21

Wout Brama stopt na dit seizoen met voetballen. De middenvelder speelde bijna vierhonderd keer voor FC Twente en kwam driemaal uit voor Oranje. Dinsdagmiddag kondigde hij zijn afscheid aan.

Brama legt uit waarom hij stopt na dit seizoen. "Omdat het mooi geweest is. Het is niet zo dat ik hier 100 procent van overtuigd ben, maar wel voor 80 procent en dat is genoeg. De twijfel om toch nog door te gaan, zit in het feit dat ik nog altijd heel veel plezier heb en me de laatste twee, drie maanden weer fit voel. We hebben een leuk team, ik speel bij de club waar ik het liefste speel en zo kan ik nog veel meer mooie dingen opnoemen."

"Ik heb er nog veel plezier in, speel in een leuk team, voetbal voor de club waar ik het liefste voor speel, maar mijn rol wordt komend seizoen steeds marginaler", vervolgt Brama. "Tijdens de gesprekken is de club daarin heel helder naar mij geweest. Vorige week heb ik voor mezelf de beslissing genomen"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!