Nieuws

Blessure Umtiti lijkt streep te zetten door vertrek na bijzonder nieuw contract

Blessure Umtiti lijkt streep te zetten door vertrek na bijzonder nieuw contract

17 January - 15:29 Laatste update: 17:05
0

De situatie van Samuel Umtiti bij FC Barcelona blijft de gemoederen bezighouden. De Franse mandekker heeft een middenvoetsbeentje gebroken op de training en moet onder het mes. Daarmee lijkt de Spaanse grootmacht een streep door zijn vertrek te kunnen zetten.

De breuk in de rechtervoet moet geopereerd worden, meldt FC Barcelona via de officiële kanalen. Dinsdag staat de operatie op de planning. Over de duur van het herstel doet de club geen mededelingen. Als de ingreep heeft plaatsgevonden, volgt een nieuw persbericht, schrijft de club. Door de nieuwe kwetsuur van de blessuregevoelige Umtiti lijkt een winterse transfer niet langer tot de mogelijkheden te behoren.

Umtiti verlengde vorige week nog zijn contract tot 2026. Door de nieuwe verbintenis - waarin het salaris van de Frans international over een langere periode werd uitgesmeerd - kon topaankoop Ferran Torres voor La Liga worden ingeschreven. Desalniettemin stond de 28-jarige centrumverdediger nog steeds op de nominatie om te vertrekken bij de Blaugranas.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie