Transfernieuws

FC Twente aan de haal met Ajacied: 'Is vrijwel zeker, gaat deze week wel gebeuren'

FC Twente aan de haal met Ajacied: 'Is vrijwel zeker, gaat deze week wel gebeuren'

22-05-2023 18:14

De overgang van Youri Regeer van Ajax naar FC Twente is zo goed als rond. Volgens TC Tubantia wordt de deal naar verwachting deze week wereldkundig gemaakt.

Afgelopen week kwam het medium al met het nieuws dat de deal zich al in het laatste stadium bevond. Eén week later zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. Regeer wordt zo goed als zeker de eerste zomeraanwinst van de Tukkers."Dat is vrijwel zeker, dat gaat deze week wel gebeuren. Ik verwacht dat het deze week gecommuniceerd gaat worden. Ze gaan hem kopen", aldus Leon ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand.

Wat de transfersom is die Twente aan Ajax over moet maken, is nog onbekend. De negentienjarige Regeer kwam tot nu toe 26 keer in actie voor Jong Ajax en maakte zijn debuut al voor Ajax-1. In Enschede geldt hij als de opvolger van de naar Feyenoord vertrekkende Ramiz Zerrouki of Joshua Brenet, die zo goed als zeker na dit seizoen vertrekt. Twente en Ajax spelen zondag tegen elkaar in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!