'Slecht nieuws voor Onana: concurrent stevent af op contractverlenging'

'Slecht nieuws voor Onana: concurrent stevent af op contractverlenging'

17 januari - 15:06
Serie A 0 Reacties

Samir Handanovic kan mogelijk een contractverlenging tegemoet zien. De eerste doelman van Internazionale kan zijn verbintenis met één jaar verlengen. Andre Onana lijkt dus niet per definitie zeker van een plaats onder de lat bij de Milanese topclub.

De 37-jarige Handanovic speelt al sinds de zomer van 2012 voor Inter. Het doorgaans goed geïnformeerde La Gazzetta dello Sport weet dat zijn spel de beleidsbepalers nog steeds kan bekoren en hij daarom een nieuw eenjarig contract kan ondertekenen. Eerder leken de Nerazzurri met het aantrekken van Onana voor te sorteren op een eventueel vertrek van de ervaren sluitpost.

Als Handanovic zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis lijkt Onana een serieuze concurrentiestrijd tegemoet te gaan. In januari doorstond de huidige Ajax-doelman met succes de medische keuring en sluit hij in de zomer van 2022 aan bij zijn nieuwe werkgever. De verwachting is dat Inter de transfer wereldkundig maakt na afloop van de strijd om de Afrika Cup. De Kameroenese goalie neemt momenteel met zijn land deel aan het toernooi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie