Reactie

'Slot is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen'

'Slot is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen'

22 mei - 07:41

Willem van Hanegem maakt zich geen zorgen over de toekomst bij Feyenoord zonder Arne Slot. De Kromme stelt dat er meer trainers zijn die competent genoeg zijn voor de baan bij de Rotterdammers en hoopt dat algemeen directer Dennis te Kloese knopen gaat doorhakken. 

Van Hanegem stelt dat duidelijkheid verschaft moet worden bij Feyenoord. "Je kunt niet de Champions League in met de vraag of de trainer wel of niet op de bank zit. Als Te Kloese zou zeggen: Slot, ga jij maar gewoon naar Engeland, dan is het natuurlijk niet zo dat Feyenoord opeens zestiende wordt. Dat idee hebben veel mensen misschien, maar dat is onzin. Slot heeft het goed gedaan, Feyenoord is onder zijn leiding kampioen geworden, maar hij is echt niet de enige trainer die een elftal kan laten aanvallen en winnen", zegt de columnist bij het Algemeen Dagblad.

Dat Te Kloese knopen kan doorhakken, is volgens Van Hanegem algemeen bekend. "In Rotterdam praten ze al een eeuwigheid over een nieuw stadion, ook al was er niemand die het kon bouwen en, belangrijker nog, betalen. Te Kloese kwam binnen bij Feyenoord, keek even hoe de stand van zaken was en zette er een dikke streep doorheen. Dat was gewoon heel goed van hem. En hij zal ook gemerkt hebben dat de mensen die eerst schreeuwden dat alléén een nieuw stadion Feyenoord nog zou kunnen laten meetellen nu alweer achter hem aan lopen. Zo werkt dat in de voetballerij."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!