Nieuws

Kerkez eerlijk over mogelijk AZ-vertrek: 'Geen geheim dat er veel interesse is'

Kerkez eerlijk over mogelijk AZ-vertrek: 'Geen geheim dat er veel interesse is'

21-05-2023 23:41

Milos Kerkez is mogelijk bezig aan zijn laatste weken als speler van AZ. De 19-jarige linksback staat in de belangstelling van meerdere clubs en maakt daar zelf ook geen geheim van.

Kerkez moest ik Alkmaar Owen Wijndal opvolgen en dad deed hij meer dan goed. De jongeling speelde zich moeiteloos in de basis en heeft zich zo in d ekijker gespeeld van diverse clubs. "Nee, het is geen geheim meer dat veel clubs in mij geïnteresseerd zijn. Dat heeft Max (technisch directeur Max Huiberts, red.) mij zelf verteld. Hij zegt dat ze met veel clubs hebben gesproken. Dat is voetbal. Ik heb het klaarblijkelijk goed gedaan dit seizoen", vertelt Kerkez in gesprek met De Telegraaf.

Kerkez ligt nog voor drie jaar vast bij AZ, maar de Alkmaarders lijken deze zomer een mooie transfersom te gaan verdienen aan de Servische wingback. "Weet je: de club heeft me zoveel gegeven. Daar ben ik ze sowieso eeuwig dankbaar voor", aldus Kerkez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!