'Premier League-club doet Eriksen contractvoorstel voor zes maanden'

'Premier League-club doet Eriksen contractvoorstel voor zes maanden'

Brentford gaat een poging wagen om Christian Eriksen tot een terugkeer naar Engeland te verleiden. De Premier League-club heeft de middenvelder een contractvoorstel voor zes maanden gedaan, meldt The Athletic.

Tijdens het EK 2020 kreeg Eriksen een hartstilstand. Aangezien de competitieregels in de Serie A voorschrijven dat een speler niet mag spelen met een ingebouwde defibrillator, werd zijn contract bij Internazionale ontbonden. De Deen werkt individueel aan zijn terugkeer als voetballer en beschikt dus over een transfervrije status.

Brentford wil nu stunten door de spelmaker vast te leggen en heeft een aanbieding gedaan tot het einde van het seizoen met een optie voor een extra jaar, meldt het doorgaans betrouwbare medium. Het lijkt erop dat Eriksen welwillend staat tegenover een transfer naar de nummer veertien van de Premier League. Zondag meldde The Times al dat de aanvallende middenvelder voor een terugkeer naar Engeland stond, waar hij eerder succesvol uitkwam voor Tottenham Hotspur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie